Příběh Kateřiny a Tomáše: Rozhodnutí půjčit si větší auto jim zachránilo život

Zář 30, 2020

Manželé Kateřina a Tomáš se jedno sobotní ráno vydali pro novou skříň. Po zvážení, že jejich vlastní auto není dostatečně velké, se rozhodli půjčit si transit. Oba se těšili na nový nábytek a po cestě si o něm povídali. A pak se to stalo. Řidič protijedoucího vozidla nečekaně strhnul řízení a řítil se čelně přímo na ně. Paní Kateřina byla v šoku. Nestihla zareagovat. 

Následky nehody byly hrozivé. Paní Kateřina zůstala zaklíněná ve vozu s mnohočetným poraněním, pana Tomáše náraz vymrštil předním sklem do příkopy. Podle Policie by v menším osobním voze pravděpodobně nepřežili, tak jako viník dopravní nehody. Společně se léčili více než 2 roky a dodnes mají trvalé následky jak fyzické, tak psychické.

Důležité bylo, že jsme případ převzali od počátku a byli klientům vždy po ruce. Dalo se předpokládat, že léčba bude dlouhá a náročná. Proto jsme manželům neprodleně zajistili finanční zálohu. Pak jsme zařídili znalecké posudky na bolestné i ztížení společenského uplatnění, vypočetli všechny náklady na cesty k doktorům, doplatky za léky a další. Po dlouhých dohadách s pojišťovnou i rentu pro paní Kateřinu. 

Po celou dobu tří let jsme průběžně zajišťovali veškeré nároky a zpracovávali dodatečné posudky za opakované operace. Celkem jsme vybojovali odškodnění ve výši 3 018 205,- Kč.

Celkem jsme vybojovali odškodnění 

3 018 205 Kč.

Váš případ posoudíme zdarma.